Megabra Megakonferens

IMF är tillbaka till vardagen i Västerås och någorlunda utvilade efter helgen på Megakonferensen i Karlstad!

Vi vill uttrycka vår uppskattning genom att tacka projektgruppen för en otroligt välanordnad konferens! Tack till S.E.R.O. och huvudsponsorerna Civilekonomerna, Grant Thornton och Karlstad Kommun för att ni gjorde det möjligt för oss att ha den här inspirerande konferensen. Vi är extremt nöjda över årets megakonferens! Den har givit oss mersmak utan dess like, så nu önskar vi ju att vår sittningsperiod i styrelsen varade längre än 1 år, så att vi kunde få komma på flera "Megas". 

Efter den här helgen med mycket nätverkande, intressanta föreläsningar, sittningar, utbyte av styrelseerfarenheter, fika, fest och alldeles för lite sömn, känner vi oss inspirerade och motiverade till att arbeta för att förbättra IMF-föreningen och vårt arbete för er studenter!

Kommentera gärna: