imflogga senaste

SM i ekonomi 2016


Den sista konferensen för den gamla styrelsen, men också den första konferensen för den nya, har ägt rum. För två helger sedan hölls SM i ekonomi 2016 där åtta representanter från den nya och gamla styrelsen fick uppleva en fullspäckad helg i Gävle. Med många intressanta föreläsare och sponsorer på plats fanns mycket utrymme för inspiration och nätverkande. Precis som vanligt på dessa konferenser var energin på topp! Vi stötte på många vänner från tidigare konferenser men skapade också nya kontaker.

Vi vill passa på att gratta Linköpings Universitet som vann den ärofyllda titeln Svenska mästare i ekonomi 2016. Självklart vill vi även skänka ett stort tack till Gavlecon med projektgrupp för denna fantastiska konferens och hoppas vi ses i framtiden.

Kommentera gärna: