IMF-Föreningens medlemsregister 2023

När du fyller i detta formulär blir du medlem i IMF-Föreningen, medlemsregistret nollställs vid årsskiftet.

MEDLEMSVILLKOR
Vill du vara medlem i IMF-Föreningen och ta del av alla evenemang och aktiviteter som föreningen arrangerar? Du får även vara med och påverka hur föreningen ser ut genom att bland annat engagera dig i det arbete och projekt som föreningen driver. Du kommer även att i din mobil tillhandahålla ett profilerat medlemskort från Studentkortet!

  • IMF-Föreningen är personuppgiftsansvarig för all information och behandlingen av den. Den information som ni ger oss behandlas konfidentiellt och i enlighet med GDPR (General Data Protection Regulation). 
  • Dessa uppgifter kommer delas med:
    • Studentkortet i Sverige AB. Detta för att du ska kunna ta del av IMF-kortet i Studentkortets app. Du kan behöva uppvisa IMF-kortet vid tillställningar arrangerade av IMF-föreningen.
    • Sveriges Ekonomföreningars Riksorganisation (S.E.R.O.) är en paraplyorganisation för Sveriges ekonomföreningar och -kårer som IMF-Föreingen är medlem i. I och med detta kan vi som förening ta del av bland annat projektstöd. 
  • Genom att bli medlem i IMF-föreningen godkänner du föreningens stadgar.
    • Stadgarna kan du läsa här.
  • Genom att bli medlem i IMF-föreningen godkänner du att föreningen får publicera bilder/filmer på dig på föreningens sociala kanaler tagna under evenemang arrangerade av IMF-föreningen. Efter önskemål kan vi ta bort enskilda bilder/filmer. Kontakta då marknadsföringsutskottet.


OBS! Om du mot förmodan ångrar ditt medlemskap i IMF-föreningen efter ifyllt formulär, maila info@imf-foreningen.se.

Bli medlem här

IMF-Föreningen
Org. nummer: 878001-4372

Postadress
IMF-Föreningen
Gustavsborgsgatan 6
722 18 Västerås
c/o Mälardalens Studentkår

Kontakt
imfforeningenmdh@gmail.com