IMF-Dagen

IMF-Dagen är en arbetsmarknadsdag ämnad för IMF-studenter och alumner. IMF-Dagen är ett av de mest uppskattade projekten som IMF-Föreningen anorodnar.  

IMF-Dagen bildar en arena där det blir möjligt för studenterna att förstärka gemenskapen med varandra. Förutom detta är dagen ett perfekt tillfälle för studenterna att inspireras och förbereda tankarna på hur en framtida karriär skulle se ut. Under hela dagen finns ypperliga möjligheter till nätverkande.

Dagen inleds med frukostmingel på montertorget. Därefter består dagen av intressanta föreläsare i form av verksamma aktörer i näringslivet och före detta IMF-studenter. Emellan föreläsningarna finns ett montertorg med relevanta företag från näringslivet till förfogande för studenterna. Dagen avslutas sedan med middag och fest på kvällen.

Gilla IMF-dagen på Facebook för att ta del av alla nyheter och uppdateriingar som kommer!

Är du eller ditt företag intresserad av att ställa ut på montertorget eller hålla i en föreläsning? Hör av dig till ansvarig via mailadresserna nedan!

När är nästa IMF-Dag?

IMF - dagen 2024

Projektgruppen IMF-dagen 2023

Projektledare

Projektledarna för IMF-Dagen ansvarar för det övergripande arbetet. De fungerar som stöd till samtliga utskott, ska styra upp alla projektgruppsmöten och fungera som huvudsakliga språkrör med organisationer/personer runt omkring dagen som behöver kontaktas.
 

Ekonomiansvarig

Ekonomiansvarig har i uppdrag att upprätta budget, följa upp, hålla projektgruppen uppdaterad om den ekonomiska situationen och fakturera IMF-Dagens samarbetspartners. Under perioden har ekonomiansvarig även löpande kontakt med IMF-Föreningens ekonomiansvarig.

Maja Lupin

Kontakt:
projektledare.imfdagen@gmail.com

Alva Gollungberg

Kontakt:
projektledare.imfdagen@gmail.com

Jacob Fonovich

Kontakt:
ekonomi@imf-foreningen.se

Föreläsningsansvariga

Inspiration och framtid. Detta jobbar dessa två stenhårt med att upprätthålla genom att boka föreläsare som uppfyller båda kraven.

Marknadsföringsansvariga

Den exceptionella marknadsföringen av IMF-Dagen sköts av våra marknadsföringsansvariga. De utformar grafiskt material och lägger upp en planering för när materialet ska publiceras.

Santina Lövstrand 

Kontakt:
marknadsforing.imfdagen@gmail.com

Leon Mirhosseini

Kontakt:
matochfika.imfdagen@gmail.com

Erik Sandin

Kontakt:
matochfika.imfdagen@gmail.com

Alicia Gustafsson

Kontakt:
marknadsforing.imfdagen@gmail.com

Linn Niemelä

Kontakt:
marknadsforing.imfdagen@gmail.com

Mat- och fika ansvariga

Med en dag fylld av inspirerande föreläsningar kan man inte gå runt med en tom mage. Våra mat- och fika ansvariga ansvarar för detta och ser till att alla går mätta och belåtna under dagen.


Vill ditt företag sponsra IMF-Dagen med mat eller fika?

Kontakta Jennifer och Anna med hjälp av mailadressen nedanför!

Näringslivsansvariga

Vad är väl IMF-Dagen utan ett fantastiskt montertorg? Ett av de främsta syftena med dagen är att öppna upp möjligheten för nätverkande, vilket dessa två gjort ett strålande jobb med att göra!
 

Vill ditt företag stå med på montertorget för IMF-Dagen?

Kontakta Sara och Angelina med hjälp av mailadressen nedanför!

Jennifer Gummesson

Kontakt:
forelasare.imfdagen@gmail.com

Anna Påfvels

Kontakt:
forelasare.imfdagen@gmail.com

Sara Skoogh

Kontakt:
naringsliv.imfdagen@gmail.com

Angelina Markatatos

Kontakt:
naringsliv.imfdagen@gmail.com

Kvällsaktivitetsansvariga

Det är dessa som gör IMF-Dagen-sittningen möjlig! Boka lokal, bestämma mat, dekorera lokalen, planera aktiviteter m.m. är några av de saker som de  ansvarar för.

Årets kvällsaktivitet...

... var en sittning som ägde rum på restaurang Varda i centrala Västerås. Temat var JAMES BOND och kvällen inkluderade mat, underhållning och stämning i världsklass!

Robin Norén

Kontakt:
kvallsaktivitet.imfdagen@gmail.com

Shaie Adnan

Kontakt:
kvallsaktivitet.imfdagen@gmail.com

IMF-Föreningen
Org. nummer: 878001-4372

Postadress
IMF-Föreningen
Gustavsborgsgatan 6
722 18 Västerås
c/o Mälardalens Studentkår

Kontakt
imfforeningenmdh@gmail.com